Jogi nyilatkozat

A Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány (a továbbiakban: „Alapítvány”) által fenntartott https://varakeskastelyok.hu/ domain alatt található weboldalon és aloldalakon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Alapítvány a honlap tartalmát folyamatosan frissíti a vonatkozó jogi kötelezettségeinek megfelelően, ugyanakkor a tartalom teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért felelősségét kizárja, mert ezen tartalmak kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják.

Az Alapítvány honlapján megjelenő tartalmak bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó, illetve ügyfél saját felelősségére és kockázatára történhet. Ha a felhasználással kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, azt az Impresszumban rögzített elérhetőségen kérjük megtenni.

Az Alapítvány kizárja felelősségét azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az Alapítvány honlapja, annak aloldalai, az azokon megjelenő grafikák, védjegyek, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése, maga a honlap teljes tartalma szerzői jogi oltalom alatt áll, a további felhasználást és hasznosítást az Alapítvány kizárólagos jelleggel fenntartja, az Alapítványon kívül eső harmadik személyek kizárólag az Alapítvány előzetes írásbeli engedélye mellett jogosultak erre.

Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány